Specialist

Den helt rigtige medicin for din karriere

Tjen indtil tre gange så meget som i dit hjemland, og nyd friheden og den skandinaviske natur efter arbejdstid. Derudover kan du bruge tiden på dine patienter og ikke på bureaukrati. Hos Transmedica mener vi, at et midlertidigt ophold i et af de skandinaviske lande er den helt rigtige medicin.​

Vi har sendt specialister til alle de skandinaviske lande i 25 år. Vi har i alle disse år ligget øverst på listen over Skandinavias største og bedste lægevikarbureauer. Det er vores opgave at gøre det nemt for dig at tage et vikariat i Skandinavia.

Faglig udvikling
Det er mange af vores vikarer som siger at faglig udvikling er hvorfor de valgte at blive vikar i Skandinavia, og at de er blevet faglig bedre efter opholdet. Som vikar får du ofte mindre administrativt arbejde og dermed mere tid til dine patienter. Skulle du være i tvivl om noget, har vi læger og specialister hos Transmedica, der fungerer som faglige sparringspartnere.

Garanteret god løn
Lige nu har vi flere forskellige ledige vikariater, som garanterer dig en god løn. Hos os får du som regel en månedsløn, der er to eller tre gange højere end det, du får som fastansat. Derudover bevarer du din pensionsanciennitet i dit hjemland.

Du vælger sted og varighed
Transmedica har rammeaftaler med offentlige sygehuse i Skandinavia og kan derfor tilbyde specialister et bredt og godt udbud over hele Skandinavia. Hvis du ikke har lyst til at arbejde på et sygehus, har vi også ledige stillinger i flere kommuner. Du vælger selv sted og vikariatets varighed.

Oplev Skandinavia
Skandinavia byder på inspirerende naturoplevelser. Som vikar har du mere fritid, og den tid bruger mange af vores vikarer på at nyde naturen. Hos Transmedica går vi meget op i, at vores vikarer skal have gode fritidstilbud og trives uden for arbejdspladsen. Vi kalder det friluftsterapi. Det handler om at finde de gode oplevelser i Skandinavia – at få pulsen op og prøve nye udfordringer i din fritid.

Vi tager os af alt det praktiske
Vi tager os af alt, der har med din flytning til et andet lande at gøre. Vi står for autorisationer, forsikringer, flytteudgifter, ny bolig og alt papirarbejde i forbindelse med flytningen. Vi tager os også af papirarbejdet med dine patienter. Hvis du skulle få brug for hjælp med at finde en skole til dine børn, ordner vi også det.

Med et midlertidigt ophold garanterer vi dig en kombination af høj puls og fuldkommen ro. En faglig og personlig mulighed, som du ikke bør gå glip af. Du er vigtig for os, og vi skal nok hjælpe dig.