Udvikling

Gode tilbagemeldinger på Nordic Congress of Psychiatry

Godt 650 deltagere var samlet til Nordic Congress of Psychiatry 2018 i Reykjavik, og Transmedica var for første gang repræsenteret. - Islandske læger er særdeles attraktive, fortæller rekrutteringskonsulent Markus Sandström.

Han udgjorde sammen med Florin Sorin Bele og Patrick Hagbard Schmidt den første delegation fra Transmedica til Nordic Congress of Psychiatry, som i år fandt sted i Reykjavik 13.-16. juni.

 

Læger fra mange lande

Den internationale kongres havde samlet godt 650 deltagere fra hovedsageligt Sverige, Norge, Danmark, Finland og Island, men blandt andre USA, Rumænien og de baltiske lande var også repræsenteret.

- Det var en virkelig god kongres, hvor vi kom i kontakt med mange læger, som vi aldrig havde mødt før, og som ikke havde hørt om os. Vi skabte mange gode, nye kontakter fra forskellige lande, siger Sandström.

Han fortæller, at lægerne gerne ville vide mere om, hvordan vikariaterne i de forskellige lande fungerer rent arbejdsmæssigt, og hvordan de adskiller sig fra deres nuværende arbejdsplads. De var også interesserede i lovgivning og skat. Lægerne havde forskellige geografiske interesseområder, til dels baseret på sprog, og hvor de har arbejdet før.

 

Læs også: 20 års erfaring som vikarlege

 

Islandske læger er attraktive

Transmedica har før haft islandske læger bekæftiget, men der er alligevel mange på sagaøen, som ikke kender til vikarbureauet.

- Der er mange islandske læger, som har taget uddannelse i Norge, Sverige eller Danmark. Flere har også dansk som andetsprog. Det er virkelig interessant for os, når de på forhånd kender lidt til de skandinaviske sprog og i nogen grad også kender systemet.

 

Mød os på messer i Sverige og Norge

Transmedica vil være til stede på flere messer fremover. I første omgang på Framtidens Specialistläkare i Malmø 4.-7. september og Röntgenveckan i Ørebro 18.-21. september. Rekrutteringskonsulenterne kan også træffes på Radiologisk høstmøte i Oslo 24.-26. oktober.

- Lægerne modtager typisk mange henvendelser fra vikarbureauer via reklamer i forskellige medier. Det kan være vanskeligt at se, hvad de får hos os og ikke hos de andre, som for eksempel hjælp med skatten. Det er også unikt, at vi tilbyder nettoløn i Danmark og Norge. Vi har aftaler med mange hospitaler i Skandinavien. Det betyder, at lægevikarerne i høj grad selv kan vælge den type vikariat, de ønsker. Hvis nogen for eksempel ønsker at arbejde med en særlig patientgruppe, kan vi i mange tilfælde finde en sådan stilling, siger Sandström.

Han synes, det er lettere at kommunikere med lægerne ansigt til ansigt. Derfor har Transmedica nu større fokus på messer og kongresser. Her kan lægerne stille spørgsmål ud fra deres egen situation og ønsker, og vi kan give dem præcis den information, de behøver.

 

Læs også: 7 almindelige spørgsmål fra lægerne

 

Lægevikarerne kan benytte bonusordning på kongresser

I Transmedicas bonusprogram optjener du bonuspoint for hver dag, du arbejder for os. Bonuspointene kan udbetales kontant og skal beskattes eller kan benyttes som tilskud til skattefrie kongresser og kongresrejser, hvor man kan holde sig opdateret på sit fagområde.

 

Har du flere spørsmål til det at være lægevikar? Kontakt os gerne!