Oplevelser

Stadigt flere vil være lægevikarer

De senere år har Transmedica oplevet en stigning i antallet af læger, som ønsker at vikariere. Vi kan se, at tre ting er særligt vigtige for dem, der tager et vikariat

– Vi får stadigt flere henvendelser fra læger, der ønsker at arbejde som vikarer. Det gælder inden for alle specialer og i alle de skandinaviske lande, siger CEO i Transmedica, Mikael Palm, som selv er uddannet læge.

 

Mange fordele ved at være vikar

Og det er ikke så mærkeligt, at flere fristes af vikarlivet. Som vikarlæge får man mulighed for at arbejde et andet sted i en kortere eller længere periode – og så meget man ønsker. Med færre administrative opgaver og mindre ledelsesarbejde får man også mere tid til patienterne og til fagligheden. Dette er afgørende for de fleste læger.

Mange, der bliver vikarlæger hos os, har tre ting, de synes er specielt vigtige. Det er personlig og faglig udvikling, tryghed for sig selv og familien og ikke mindst nye oplevelser. Dette kan man helt klart få opfyldt som vikar for Transmedica.

Høj løn er naturligvis også en motivationsfaktor. Og Transmedica tilbyder nogle af markedets absolut bedste lønninger for navnlig psykiatere, radiologer og mange somatiske specialer. Mange blive overrasket over, hvor godt de kan tjene som vikar.

Se alle vores ledige stillinger.

 

Skræddersyede vikariater

Transmedica har formidlet vikarer til Norge i over 28 år og har nu aftaler med alle sygehuse i Norge. Vi bliver bedømt til at have den højeste kvalitet i vores arbejde med lægerne, og vi har indtil videre i 2018 over 100 læger inden for forskellige specialer i Norge.

– Vi specialiserer os i skræddersyede vikariater, så når du melder dig som vikar hos os, kan du være sikker på at finde et vikariat, der passer til dig. Det gælder i forhold til både periode, vikariatlængde, interesser og livssituation. Vi garanterer vikariater for psykiatere og radiologer, men du skal selvsagt melde dig så hurtigt som mulig, opfordrer Palm.

 

 

Er du interesseret i at vide mere om at arbejde som lægevikar?

Læs mere her eller kontakt os, vi hjælper dig med at skræddersy dit vikariat!

Telefon (+45) 33 33 76 13

Email: transmedica@transmedica.dk