Tryghed

Bryd op. Rejs til et andet land. Arbejd som vikar

Måske har du en masse afspadsering eller ferie til gode, eller måske har du bare lyst til at prøve noget nyt og høste nye erfaringer? Lige nu har vi flere forskellige ledige vikariater i Danmark, Sverige og Norge, som garanterer dig en god løn. Kunne du tænke dig at skifte din nuværende hverdag ud med oplevelser, faglig udvikling og tryghed for dig og din familie?

Stærkt fagligt samarbejde
Hos Transmedica kan vi nemlig tilbyde dig et job i Danmark, Sverige eller Norge, som måske passer dig helt perfekt i din nuværende situation. Transmedica samarbejder med universitetshospitaler og mindre hospitaler i Danmark, Sverige og Norge. Vi har omfattende erfaring med at skræddersy opgaver for specialister, som ønsker et kort eller længerevarende vikariat.

Få mere tid til dig selv – uden at gå ned i løn
Vores spesialister synes, at det er befriende at kunne fokusere mere på den menneskelige kontakt og deres egen værdifulde fritid. Som vikar får du ofte mindre administrativt arbejde og dermed mere tid til dine patienter. Måske er det noget, som du har savnet i dit nuværende arbejde? Trænger du også til et pusterum efter arbejdstid? Måske har du lyst til at opleve å bo et helt annet sted? Du kan selv vælge, hvor i Danmark, Sverige eller Norge du vil arbejde og hvor meget du vil arbejde. Du vil gå op i løn og som vikar får du oven i købet en mindre hektisk hverdag.

Forestiller du dig, at det kan være lidt stressende at være vikar?
Bare rolig. Vi lægger alting til rette for dig. Vi tager os af alt det praktiske, herunder bolig, flytning, løn, skat, sociale afgifter og forsikringer. Vi ved, at du sikkert har masser af spørgsmål om, hvordan det er at arbejde som vikarierende specialist. Måske er det helt nyt for dig? Men vi er her for at hjælpe dig og svare på alle dine spørgsmål.