Oplevelser

Har du overvejet, om det er tid til at prøve noget nyt?

Har du overvejet, om det er tid til at prøve noget nyt? Prøv kræfter med skiløjperne, eller nyd en stille aftentur i de norske fjelde. Tag eventuelt teltet med ud i naturen, når arbejdsdagen er forbi. 

Som vikar i Norge har du mulighed for at leve et spændende liv efter arbejdstid. Som vikar har du mere fritid. Og den tid bruger mange af vores vikarer på at nyde tilværelsen. 

For livet er mere end bare arbejde, ikke sandt? Mange af Transmedicas vikarer svarer, at de vælger at blive vikar i Norge, fordi de får mere tid til at være sammen med familien og nyde det værdifulde samvær. 

Du vælger selv, hvor i Norge du vil arbejde – og hvor længe. Vi skræddersyr et oplæg til dig. 

Norge byder på inspirerende naturoplevelser – uanset om du vælger Nord-Norges vilde natur, Østlandet med Norges bedste skisportsanlæg eller Vestlandet med spændende oplevelser til havs og til fjelds. 

Transmedica råder over læger, som tidligere har været ansat i fuldtidsstillinger, men som vikar i Norge har halveret deres årlige antal arbejdsuger. Alligevel har de den samme årsløn, de havde som ansatte. 

Find de gode oplevelser i Norge. Få pulsen op, og prøv nye udfordringer i din fritid. 

Og find den balance, som gør, at du trives som vikar, når du arbejder med dine patienter. Det får du mulighed for som læge i Norge. 

Måske er det tid til lidt friluftsterapi, som vi kalder det?