Tryghed

Bliv sygeplejerskevikar til markedets bedste vilkår og få større arbejdsglæde

Sygeplejerskevikarer med arbejdsglæde

Bedre tid til patienterne, højere løn og trygge vilkår gør, at sygeplejersker oplever større arbejdsglæde som vikarer. Transmedica har mange attraktive tilbud til sygeplejersker i Sverige netop nu.

Stor efterspørgsel skaber gunstige vilkår for vikarer

Det er ingen hemmelighed, at markedet for sygeplejevikarer er brændvarmt i denne ellers kolde tid. Hos Transmedica oplever vi massiv efterspørgsel på sygeplejersker.

Det gælder specialsygeplejersker (især operations-, anæstesi- og intensivsygeplejersker) såvel som inden for almen sygepleje. Timingen er perfekt nu, hvad enten du vil afsted i 2023 eller 2024.

Fleksibilitet, frihed og løn

Den store efterspørgsel betyder, at du har flere jobtilbud at vælge imellem. Det afspejles desuden også i lønnen. Som flere medier har beskrevet, er det ikke usædvanligt, at sygeplejevikarer opnår meget højere lønninger end fastansatte.

Uanset om du lægger størst vægt på et fleksibelt arbejdsskema, med tid til familie og oplevelser, eller om du ønsker maksimal indtjening i løbet af dit vikariat, har vi job til dig.

Som sygeplejerske, Linda W., udtrykker det, om sin personlige vikaroplevelse:

»Fleksibiliteten er den største fordel som vikar. Det vil sige, at have indflydelse på, hvor meget man arbejder og hvilke dage, samt selv at styre, hvilke uger man vil holde sin ferie. Lønnen er tilfredsstillende, oplever jeg. Jeg ville varmt anbefale Transmedica. Man mærker at konsulenterne ved, hvad de taler om, samtidig med at de lytter på mine ønsker.«

Flere udtalelser fra sygeplejersker

Vikarer går ikke på kompromis med trygheden

Transmedica har over 30 års erfaring og er Nordens førende vikarbureau for læger og sygeplejersker. Hos os kan du skræddersy dit eget vikariat og selv vælge, hvor og hvornår du vil arbejde. Vores mission er, at hjælpe dig til at hjælpe andre.

Som vikar hos os går du ikke på kompromis med trygheden. Du får din egen kontaktperson, som hjælper med alt før, under og efter vikariatet. Alt fra autorisation, rejse og bolig til faste lønudbetalinger og skat, holder vi styr på. Ønsker du familien med på eventyr, finder vi også en god løsning på det. Du er i gode hænder.

Find et vikariat, der matcher din profil og ønsker

På Transmedica.dk kan du holde dig opdateret om ledige vikariater for sygeplejersker. Skriv dig op i vores jobagent via den blå tilmeldingsformular herunder, for at få mails med nye, relevante tilbud for dig.

Ledige vikariater for sygeplejersker

Ikke alle stillinger når at komme online, så kontakt os på tlf (+45) 33 33 76 13 for at høre de dagsfriske tilbud. Vores internationale team sidder altid parat til, at finde det helt rigtige vikariat til netop dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.