Tryghed

Covid-19: Din kompetence behøves mere end nogensinde

Læge

Det er en speciel tid, hvor alle står over for en ny situation med Covid-19 og alt som sker i verden i kølvandet på dette. Der sker store forandringer inden for alle brancher, og behovet for kvalificerede specialister er større end nogensinde tidligere. Samfundet har brug for dig!

Hvis du tidligere har arbejdet for os, er på orlov eller pension, så er det yderst værdifuldt, hvis du tilkendegiver din interesse for at vikariere. Du kan gøre en forskel. Vi mærker et stort behov for specialister inden for psykiatri, radiologi og kirurgi.

Alle læser og sygeplejersker kan rejse frit rundt i Skandinavien og er undtaget samfundets regler om katantæne. Vi hjælper dig med hele processen fra ansøgning om autorisation, skat og forsikringer. Vi er her for at gøre din hverdag og dit engagement hos os så ukompliceret og godt som muligt.

Hele Skandinavien står sammen

Til trods for den akutte situation, eller måske netop på grund af den, bliver solidariteten mellem de skandinaviske lande vigtigere end nogensinde. Sammen klarer vi os igennem dette! Vi vil hjælpe dig hele vejen som vikar, og give dig og din familie den tryghed og opfølgning, som der er behov for i en vanskelig tid.

Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale.
Vi er her for at hjælpe dig, så du kan hjælpe andre!