Distriktspsykiatrien i Sjælland modtager patienter i alderen fra 18 til 72 år. Målgruppen i behandling i Distriktspsykiatrien er primært patienter med længerevarende psykotiske lidelser, som skizofreni, affektive sindslidelser eller patienter med retslig foranstaltning. Det kan være patienter der foruden sin psykiske lidelse også har et misbrug af forskellig karakter. Derudover behandles patienter med komplekse personlighedsforstyrrelser. Omkring 300 patienter er tilknyttet teamet. Tilknytningsgraden er som regel langvarig, men intervallerne mellem besøgene afhænger bl.a. af den enkelte patients tilstand.

Patienterne behandles primært i eget hjem, eller møder ambulant i teamet til aftalte samtaler med læge, primærbehandler eller deltagelse i gruppetilbud. Medarbejdergruppen består af Læger, Sygeplejersker, Social- og sundhedsassistenter, Psykologer, Socialrådgiver, Lægesekretærer.

Vores vikariater er som udgangspunkt på 6-12 måneder med mulighed for forlængelse. Det mest normale er en arbejdsuge på 37 timer, UDEN vagter. Fælles for alle vikariaterne er at de kan skræddersyes, så de passer til dig og din livssituation.

Værd at nævne er at Transmedica er blevet anerkendt som det firma der formidler læger af højeste kvalitet, så derfor kan vi af selv samme grund tilbyde markedets bedste vilkår!

Hos os er du garanteret visse goder såsom: 

  • Fleksibilitet i din ansættelse.
  • Et skræddersyet vikariat.
  • Mulighed for at deltage i valgfrie kurser og kongresser.
  • 3 typer af forsikringer, så du kan føle dig tryg i din ansættelse.
    *Sidst men ikke mindst tilbyder vi dig selvfølgelig også en yderst attraktiv løn*

Vi har masser af ledige stillinger i Danmark, hvor vi altså har at gøre med alt fra intensive sengeafsnit til distriktspsykiatriske centre. 

Lyder det fristende eller kunne du tænke dig at få besvaret nogle spørgsmål? Kontakt da Nicki Madsen.
Han kan fanges på tlf: (+45) 41 85 18 01 eller på mail nma@transmedica.dk 

Land: 
Speciale: