Ambulatoriets primære opgaver er udredning og behandling af mennesker inden for hele det psykiatriske spektrum, dog med mulighed for at viderehenvise til specialiseret tilbud på hoved- eller regionsfunktionsniveau. Der er differentieret behandling i forhold til pt’s diagnose og grad af lidelse, hvor der tages udgangspunkt i behandlingselementer beskrevet i pakkeforløb.

Behandlingen består af psykoterapi, både gruppe og individuelt, farmakologisk behandling, støttende og indsigtsgivende samtaler samt psykoedukation. Personalet arbejder tværfagligt i to teams, og der er tæt samarbejde med psykiatrisk sengeafsnit i Frederikshavn med fælles behandlingstilbud. Der er et veludbygget tværsektorielt samarbejde med kommunen, herunder Center for unge, støttecentre, kommunale sagsbehandlere, misbrugscenter, sundhedscenter med flere.

Vores vikariater er som udgangspunkt på 6-12 måneder med mulighed for forlængelse. Det mest normale er en arbejdsuge på 37 timer, UDEN vagter. Fælles for alle vikariaterne er at de kan skræddersyes, så de passer til dig og din livssituation.

Værd at nævne er at Transmedica er blevet anerkendt som det firma der formidler læger af højeste kvalitet, så derfor kan vi af selv samme grund tilbyde markedets bedste vilkår!

Hos os er du garanteret visse goder såsom: 

  • Fleksibilitet i din ansættelse.
  • Et skræddersyet vikariat.
  • Mulighed for at deltage i valgfrie kurser og kongresser.
  • 3 typer af forsikringer, så du kan føle dig tryg i din ansættelse.
    *Sidst men ikke mindst tilbyder vi dig selvfølgelig også en yderst attraktiv løn*

Vi masser af ledige stillinger i Danmark, hvor vi altså har at gøre med alt fra intensive sengeafsnit til distriktspsykiatriske centre. 

Lyder det fristende eller kunne du tænke dig at få besvaret nogle spørgsmål? Kontakt da Nicki Madsen
Han kan fanges på tlf: (+45) 41 85 18 01 eller på mail  

 

Land: 
Speciale: