Neuroteam Ambulatorium for børn og unge til og med 19 år. Neuroteamet er del af Neuromatrix i B&U Sydjylland. Målgruppen er patienter med ADHD, gennemgribende udviklingsforstyrrelse og Tics/Tourette. Ambulatoriet ligger i nye bygninger fra 2015 og har direkte kontakt med det somatiske sygehus.

Speciallægen vil skulle varetage Speciallægeopgaver i neuroteamet og akutte opgaver ifm. enkelte eftermiddagstjanse fra kl. 15.30 til 18 (to gange ugentligt). Opgaver i neuroteamet er af ambulant karakter og vil være varetagelse af kliniske konferencer, Sparring med tværfagligt personale, speciallægevurderinger i udredning og behandlingssager, medicinsk behandling. Deltagelse i teamledermøder. Gennemsnitligt vil kunne forventes at skulle se 3-4 patienter dagligt. 

Vores vikariater er som udgangspunkt på 6-12 måneder med mulighed for forlængelse. Det mest normale er en arbejdsuge på 37 timer, UDEN vagter. Fælles for alle vikariaterne er at de kan skræddersyes, så de passer til dig og din livssituation.

Værd at nævne er at Transmedica er blevet anerkendt som det firma der formidler læger af højeste kvalitet, så derfor kan vi af selv samme grund tilbyde markedets bedste vilkår!

Hos os er du garanteret visse goder såsom: 

  • Fleksibilitet i din ansættelse.
  • Et skræddersyet vikariat.
  • Mulighed for at deltage i valgfrie kurser og kongresser.
  • 3 typer af forsikringer, så du kan føle dig tryg i din ansættelse.
    *Sidst men ikke mindst tilbyder vi dig selvfølgelig også en yderst attraktiv løn*

Vi masser af ledige stillinger i Danmark, hvor vi altså har at gøre med alt fra intensive sengeafsnit til distriktspsykiatriske centre. 

Lyder det fristende eller kunne du tænke dig at få besvaret nogle spørgsmål? Kontakt da Henrik Thornström
Han kan fanges på tlf: (+46) 70 821 45 48 eller på mail hth 

 

Land: