Transmedica er valget for dig som søger lægevikariat og ønsker service, kvalitet og god løn

Transmedica er et af Nordens første vikarbureauer i sundhedsvæsenet og har eksisteret i over 30 år. Vi har haft god til til at skabe et bureau, der yder højeste kvalitet og service til  sine vikarlæger. Hos Transmedica er vi eksperter i at finde de helt rigtige stillinger ud fra dine kompetencer og ønsker. 

Vores erfaring har givet os indsigter og forståelse for, at alle søger noget forskelligt, når de leder efter nye udfordringer. Derfor skræddersyer vi din ansættelse, så den bliver bedst for netop dig. Vi tilbyder vikariater inden for alle specialistområder på hospitaler og lægehuse/vårdcentraler i Sverige, Danmark og Norge.

Som lægevikar hos os kan du være sikker på at få en attraktiv løn. For os er det en selvfølge, at værdsætte dine kompetencer, erfaring og det du bidrager med i sundhedsvæsenet. 

Vi sørger for du får tid til at fokusere på dit arbejde, mens vi tager hånd om alt det andet for dig.

Transmedica tilbyder:

  • Attraktive vikarstillinger for alle specialer i hele Skandinavien.
  • Vi hjælper med skat for at lette din hverdag når du er ude i dit vikariat. Som lægevikar kan der dukke skattespørgsmål op, som er vigtige at tage hensyn til, når man arbejder i forskellige lande. Vi hjælper dig med at få styr på dine spørgsmål, så du slipper for at bruge unødig tid på administration og i stedet kan fokusere på din faglighed.
  • Vi hjælper dig med ansøgninger om legitimation og autorisation, skulle du ønske at gøre tjeneste i et af nabolandene.
  • Kompetenceudvikling hvor du kan tjene op til 18.000 DKK ekstra ved langtidsvikariater.
  • Vi hjælper med bolig og rejse.
  • Sprogkursus på svensk, dansk og norsk for dig som vil prøve at arbejde i et andet land.
  • Ansættelse via dit eget firma eller som lønmodtager – det vælger du selv.
  • Enestående service og kvalitet med branchens bedste løn.

Her finder du et udpluk af ledige lægevikariater. Du kan nemt vælge speciale samt i hvilket geografisk område du ønsker at arbejde.

Kontakt vores dygtige medarbejdere, så hjælper de dig godt i gang.