Transmedica hjælper med alt

For at arbejde som sygeplejerske i udlandet er der følgende krav:

  • Autorisationsbevis (Denne tager 6-8 uger at få. Vi hjælper dig hvis du har brug for hjælp).
  • HLR-kursus (må ikke være mere end 12 måneder gammelt. Vi kan tilbyde dig et kursus via Røde Kors).
  • 2 års erfaring efter endt uddannelse.
  • Du skal være opdateret inden for dit speciale.

Sådan kommer du i gang

Det er ganske let at komme i gang med at søge et vikariat.

  1. Start med at udfylde en vikartilmelding hos Transmedica. Vedhæft alle nødvendige dokumenter.

    Det vi behøver fra dig er:

  2. Dernæst vil du blive kontaktet af en af vores rekrutteringskonsulenter som vil tale med dig om dine ønsker og behov. Du får din egen kontaktperson som du altid kan kontakte hvis du har spørgsmål. I samtalen kommer vi omkring dine kompetencer, dine ønsker til arbejdssted og hvad vi kan tilbyde dig.

    Når du har haft din første samtale med din kontaktperson vil vi gå i gang med at finde et vikariat til dig som matcher dine ønsker og kompetencer. Vi gør vores allerbedste for at finde et vikariat der passer lige præcis til dig.

Vi sørger for alt i forbindelse med dit vikariat. Vi sørger for både bolig og transport og tager os også af de skattemæssige sider af dit vikariat.

Inden dit vikariat

Transmedica sørger for at du får den bedste start på dit vikariat ved at give dig grundig information om den afdeling du skal vikariere på samt detaljeret information vedrørende din rejse og bolig. Du kan altid komme i kontakt med din kontaktperson hvis du har spørgsmål eller problemer.

Under dit vikariat

Vel ankommet er du klar til din første vagt og du vil senest samme dag du starter modtage dit vagtskema. Man arbejder som udgangspunkt fuld tid, men der er ofte mulighed for ekstravagter. Sørg for at notere dine timer på din timeseddel og at få en underskrift fra en leder/ansvarshavende, inden du forlader vikariatet.

Efter dit vikariat

Når du er hjemme igen indsender du din timeseddel og i løbet af få dage har du din løn på din konto.

Så let er det!

Bliv en del af vores vikar team


Parat til at hjælpe

Transmedica – den bedste vikaroplevelse

Vi står parat til at hjælpe med alt vedrørende dit vikariat, fra A til Z. Først og fremmest sikrer vi dig at du kommer afsted. Kontakt os hvis du har spørgsmål.