Et par ord om samarbejdet med Transmedica.

Jeg har været fast vikar hos Transmedica det siden oktober 2013 og jeg har altid været meget glad for at være vikar her! Jeg oplever, at der altid er styr på tingene: papirer, billetter, indkvartering osv og hvis der endelig har været småproblemer ex med booking af hotel, så står Christina altid klar til at hjælpe med at løse det problem, der måtte være.

Jeg oplever at Transmedica drager meget omsorg for deres vikarer og der er altid tid til en snak og råd og vejledning, hvis man som sygeplejerske har stået i en presset situation på arbejdet eller bare har brug for en snak.

Vikarer snakker jo sammen og jeg har hørt meget brok om andre vikarbureauer og hver gang siger jeg det samme, nemlig at jeg ikke har noget at brokke mig over, og hvis jeg endelig har, så bliver det hørt og taget alvorligt.

Jeg er også ret imponeret over hvor hjælpsomme Transmedica er. Ift SKAT og opgørelser og udregninger med norsk skat og dansk. De er de altid klar til at guide og hjælpe og der er altid tid til at man ringer eller kan få et møde, hvor man kan få svar på sine spørgsmål eller hjælp til de problemer man evt har.

Jeg glæder mig over at have en arbejdsgiver, hvor mine behov tilgodeses til fulde og hvor jeg næsten selv kan bestemme hvordan jeg vil arbejde, hvor og hvor længe af gangen. Jeg kan kun på det varmeste anbefale Transmedica til andre der vil være vikarer i Norge!

– Jane Lykke Nielsen, intensivsygeplejerske