Tryghed

Transmedica hjælper dig med alt det praktiske

Der er mange praktiske ting som skal på plads, inden man begynder at arbejde et nyt sted, og måske i et nyt land. De ansatte i Transmedica står derfor klar til at hjæpe med at gøre overgangen så enkel som mulig.

Som vikar i Transmedica gør vi alt for at hjælpe med alt det som skal ordnes inden du starter som vikar, så som skat, bolig, autorisationer og specialistgodkendelser. Du får din egen primære kontaktperson som kan kontaktes når som helst.

 Vi hjælper vikarerne med alt det praktiske og kontakten er tæt. De ringer til os med alt fra problemer i lufthavnen til spørgsmål om skat. Som vikar i Transmedica står du aldrig alene, udtaler Staffing Direktør Malene Lindeskov.

Lindeskov fortæller om flere læger som har været ansat i mere end 10 år, fordi de føler sig trygge i forhold til servicen, kontakten til de ansatte og lønudbetalingerne.

Vi betaler løn en gang i måneden, eller hver uge, afhængig af vikarens ønske. Det giver tryghed.

Vikarerne sætter også pris på den vejledning og hjælp de får til ansøgning af autorisationer.

Mange synes det er vanskeligt at søge om autorisation og specialistgodkendelse så der hjælper vi og guider vikarerne.

 

 Vi betaler løn en gang i måneden, eller hver uge, afhængig af vikarens ønske. Det giver tryghed.

Læs også om psykiateren, der har arbejdet som vikarlæge i Transmedica i 20 år.

 

3 koncepter for samarbejde

I Transmedica vælger du hvor meget hjælp du ønsker, og hvilket koncept du vil arbejde efter. Det første koncept går ud på, at du er garanteret der ikke vil komme nogen restskat.

I de skandinaviske lande er det mange love, og det kan være forvirrende at sætte sig ind i alt. Vi hjælper derfor gerne med selvangivelsen og sikrer at lægerne undgår et potentielt skattesmæk. Vi har arbejdet med skattemyndighederne i mere end i 26 år, og har derfor et højt serviceniveau. Vikarerne kan føle sig helt trygge, vi har styr på reglerne, udtaler Lindeskov.

Som vikar kan du også vælge at være ansat på en brutto løn og selv sørge for skatten.

Ved disse to koncepter sørger vi for ansvarsforsikring, rejseforsikring og booking af rejse hele vejen. Vi hjælper til med alt praktiske, og kan for eksempel også hjælpe med sprogkursus skulle det være nødvendigt.

Du kan også vælge at arbejde via eget firma og dermed stå for det meste selv.

 

 Vi har arbejdet med skattemyndighederne i mere end i 26 år, og har derfor et højt serviceniveau.

Se ledige lægevikariater

 

Tilbud om bolig

Som vikar får du altid tilbudt en bolig og skulle det blive aktuelt, eventuelt også en med ekstra plads til familien.

Nogle steder stiller sygehusene bolig til rådighed, og andre steder lejer vi boligen. Der vil være forskellige standarder på boligerne, men de vil oftest være med køkken, bad, soveværelse og stue. Skulle du ønske at få familien med forsøger vi at sørge for en bolig med lidt mere plads.  

 

Bonusprogram

Når du arbejder med Transmedica kan du optjene bonuspoint i forhold til hvor meget du arbejder. De opsparede bonuspoint kan bruges som tilskud til skattefrie kongresser eller du kan vælge at blive beskattet af beløbet og få det udbetalt kontant.

På den måde kan læger som kun arbejder hos os holde sig fagligt opdateret, ved eksempelvis at deltage på kongresser forskellige steder i verden, afslutter Lindeskov.

 

Har du praktiske spørsmål omkring det at være vikar? så kontakt os endelig!