Udvikling
Godt 650 deltagere var samlet til Nordic Congress of Psychiatry 2018 i Reykjavik, og Transmedica var for første gang repræsenteret. - Islandske læger er særdeles attraktive, fortæller rekrutteringskonsulent Markus Sandström.
Tryghed
Overvejer du at blive lægevikar? Staffingdirektør Malene Lindeskov svarer på nogle af de mest almindelige spørgsmål fra lægerne.
Specialist
Viera Sulovcova arbejdede i 26 år på samme sygehus i Sverige, før hun besluttede sig til at prøve noget nyt. I Danmark fandt hun et job og en hverdag, som hun trivedes rigtig godt med. Hun kom tæt på patienterne og fik brugt sine kompetencer.
Specialist
Den 14.-16. marts svarer vi på dine spørgsmål på Svenska Psykiatrikongressen i Stockholm.
Tryghed
Der er mange praktiske ting som skal på plads, inden man begynder at arbejde et nyt sted, og måske i et nyt land. De ansatte i Transmedica står derfor klar til at hjæpe med at gøre overgangen så enkel som mulig.
Udvikling
Som læge er du aldrig færdiguddannet. Du møder nye patienter. Du bliver udfordret på det faglige plan hver dag. Men nogle gange føler du måske, at det er på tide at drage ud og møde nye kolleger og nye patienter?
Tryghed
Bryd op. Rejs til et andet land. Arbejd som vikar. For en kort tid. Eller i en længere periode. Uanset hvad du arbejder med, vil du altid spørge dig selv: Er det her trygt?
Oplevelser
Har du overvejet, om det er tid til at prøve noget nyt? Prøv kræfter med skiløjperne, eller nyd en stille aftentur i de norske fjelde. Tag eventuelt teltet med ud i naturen, når arbejdsdagen er forbi.
Specialist
Tjen indtil tre gange så meget som i dit hjemland, og nyd friheden og den skandinaviske natur efter arbejdstid. Derudover kan du bruge tiden på dine patienter og ikke på bureaukrati. Hos Transmedica mener vi, at et midlertidigt ophold i et af de skandinaviske lande er den helt rigtige medicin.​