Transmedica har lægevikariater i alle specialer i Danmark, Norge og Sverige

Er du interesseret i sygehusvikariater eller vikariater inden for almen medicin? Så har vi et vikariat til dig. Se stillingsopslag for læger

Vi er rangeret på alle offentlige ophandlinger, så når vi kontakter dig med et vikariat er det, modsat mange andre, fordi vi har et konkret tilbud.

Samtidig kan vi garantere den højeste kvalitet i vores service til dig. I 25 år har Transmedica været blandt Nordens største og bedste lægevikarbureauer. Erfaring fornægter sig aldrig. Vi tror på kvalitet.

Vi sikrer dig altid optimale lønforhold og hjælp til skat, bolig og rejse.

Vi tilbyder sprogkurser i svensk, for danske læger der ønsker at arbejde i Sverige, samt et kursus i dansk for svenske læger, der ønsker at arbejde i Danmark.

Lægevikar

Undgå faldgruber i forbindelse med vikartilbud

Langt de fleste lægevikarbureauer er seriøse og professionelle med en god og flot historik. Der findes desværre undtagelser. Nogle vikarbureauer er ikke rangeret i et konkret geografisk område eller på et konkret sygehus. Mærkeligt nok tilbyder de alligevel job i området. Det kalder vi læge-gambling.

Bureauerne knytter lægen til sig med en urealistisk høj løn, og satser så stort på, at ingen andre kan levere. Det kan betyde, at du trods alle løfter pludselig står uden et arbejde og uden en indtjening, for bureauet havde jo aldrig reelt et konkret vikariat. Så spørg bureauet om de er med i den aktuelle ophandling. Eller spørg vores konsulenter til råds.

Herunder er en oversigt over de seneste stillingsopslag.