Specielt for svenske læger, der ønsker vikariat i Danmark

Din kompetence som specialist eller overlæge er eftertragtet i Danmark. Arbejd mindre og tjen mere. Kender du til Ekspertskatteloven?

Mange svenske læger arbejder i dag for Transmedica, på forskellige sygehuse rundt omkring i Danmark. Din nettoløn er rigtig god i Danmark. Skatten i Danmark er yderst gunstig for udenlandske speciallæger, på grund af den såkaldte Ekspertskattelov. Lønnen afhænger af arbejdsskema, antal vagter og valutakurs.

Ud over din løn står vi for en fuldt møbleret lejlighed til dig, samt rejsekompensation. Vores lange erfaring i branchen gør, at vi kan tilbyde dig en tryg og enkel ansættelse, når du arbejder sammen med os.

En af årsagerne til den høje indkomst er, at du som speciallæger i Danmark anses som værende i besiddelse af nøglekompetencer. Når du arbejder hos os har du derfor mulighed for at blive beskattet efter Ekspertskatteloven §48E, hvilket indebærer, at du har en indkomstskat på 27% og en effektiv beskatning på 32,84%. Du får desuden adgang til ekspertise vedrørende alle gængse juridiske og skattemæssige spørgsmål via vores skatteeksperter.

Mange af vores læger vælger at arbejde tre uger per måned, mandag til fredag, 08:00–17:00, for derefter at have fri i ni sammenhængende dage. Andre vælger i stedet at arbejde mandag til torsdag hver uge, med lange weekender. Naturligvis kan man også arbejde på normal dansk arbejdstid, 37 timer om ugen. 

Vi tilbyder dig en mulighed for afveksling og udvikling inden for dit specialeområde. I Danmark arbejder du mere klinisk og mindre med administrationsopgaver. På den måde udnyttes din specialistkompetence på bedst mulige vis.

Sproget opleves sjældent som et problem, eftersom mange fagtermer er universelle. Desuden har sygehuspersonalet god forståelse for det svenske sprog. For at du skal kunne føle dig 100% tryg i din arbejdsrolle, er det vigtigt at have de rette værktøjer. Derfor har vi sprogkurser i dansk med vores egen sproglærer, på dine egne vilkår, via Skype.

Gennem os kan du helt fortroligt og betingelsesløst undersøge mulighederne for en ny stilling, hvor du kan være helt anonym over for vores klient i ansøgningsprocessen. På den måde risikerer du ikke, at dine overvejelser om at skifte arbejdsplads spredes inden du selv har truffet en beslutning.

Transmedica tilbyder dig:

  • Professionel hjælp med skat, forsikringer, autorisation osv.
  • Anonymitet i ansøgningsprocessen
  • Gode arbejdstider der gør, at du får mere kvalitetstid
  • En professionel samarbejdspartner igennem hele rekrutteringsprocessen
  • Coaching og rådgivning fra vores erfarne headhuntere
  • Muligheden for at fokusere på de kliniske arbejde, samtidigt med at du får ny erfaring
  • Din egen kontaktperson under hele dit ophold i Danmark, for at løse alle dagligdags og praktiske problemer, som måtte opstå

Kontakt: