Sygeplejerskevikarer med arbejdsglæde
Tryghed
Bedre tid til patienterne, højere løn og trygge vilkår gør, at sygeplejersker oplever større arbejdsglæde som vikarer. Transmedica har mange attraktive tilbud til sygeplejersker i Norge, Danmark og Sverige netop nu.
Coronavaccine
Tryghed
Danske og svenske vikarer, der arbejder i Danmark via Transmedica, kan nu tilbydes vaccine mod COVID-19.
Fakta om rangering og rammeaftaler i Norge
Specialist
Det lønner sig at sammenligne tilbud fra flere vikarbureauer. Find de godkendte leverandører på dit område, der hvor du vil arbejde i Norge. Her forklarer vi de norske rammeaftaler, hvad den såkaldte rangering af vikarbureauerne betyder og hvordan man bedst får sit drømmevikariat.
Vil du kombinere arbejde og ferie i sommer?
Oplevelser
Er du psykiater, radiolog, almenmediciner eller onkolog? Vil du kombinere arbejde og ferie i sommer?
Covid-19 og psykiatri
Specialist
Bekymrende med tomme senge Covid-19 har på kort tid ændret hverdagen for både patienter og læger i psykiatrien. Hvor der tidligere har været overfyldt er der nu tomme senge og patienterne aflyser deres polikliniske aftaler.
Læge
Tryghed
Det er en speciel tid, hvor alle står over for en ny situation med Covid-19 og alt som sker i verden i kølvandet på dette. Der sker store forandringer inden for alle brancher, og behovet for kvalificerede specialister er større end nogensinde tidligere. Samfundet har brug for dig!
Største efterspørgsel efter psykiatere og radiologer i over 10 år
Specialist
På det seneste er efterspørgslen efter læger til vikariater i psykiatri og radiologi steget kraftigt. Der bliver faktisk opslået flere stillinger nu end i de sidste 10 år. Stigningen skyldes, at et større antal ældre læger går på pension netop nu. Vi mærker især et behov fra Norge, hvor Transmedica er det største rekrutteringsbureau for vikarlæger, men der er også job i Danmark og Sverige.
Oplevelser
De senere år har Transmedica oplevet en stigning i antallet af læger, som ønsker at vikariere. Vi kan se, at tre ting er særligt vigtige for dem, der tager et vikariat
Udvikling
Godt 650 deltagere var samlet til Nordic Congress of Psychiatry 2018 i Reykjavik, og Transmedica var for første gang repræsenteret. - Islandske læger er særdeles attraktive, fortæller rekrutteringskonsulent Markus Sandström.
Læge
Tryghed
Overvejer du at blive lægevikar? Direktør Mikael Palm svarer på nogle af de mest almindelige spørgsmål fra lægerne.