Udvikling

Grib chancen for at udvikle dig selv

Som læge er du aldrig færdiguddannet. Du møder nye patienter. Du bliver udfordret på det faglige plan hver dag. Men nogle gange føler du måske, at det er på tide at drage ud og møde nye kolleger og nye patienter? 

Mange af vores kunder mener, at de er blevet bedre læger efter et midlertidigt ophold i Norge. Nye indtryk og nye omgivelser har ofte en positiv indvirkning på os mennesker. Og så får du ikke mindst nye, faglige udfordringer, som du måske ikke er vant til hjemmefra. 

Transmedica har rammeaftaler med alle offentlige sygehuse i Norge via HINAS (Helseforetakenes innkjøpsservice) og kan derfor tilbyde læger et bredt og godt udbud over hele Norge. Hvis du ikke har lyst til at arbejde på et sygehus, har vi også ledige stillinger i flere norske kommuner. 

Vi er et af Nordens største vikar- og rekrutteringsbureauer i sundhedssektoren. Derfor kan vi skaffe det helt rigtige vikariat til dig. Du bestemmer selv, hvor i Norge du vil arbejde, og hvor længe dit vikariat skal vare. 

En god løn kan også være en del af din personlige udvikling. Hos os får du som regel en månedsløn, der er to eller tre gange højere end det, du får som fastansat i Sverige eller Danmark. 

Du lever, så længe du lærer – du lærer, så længe du lever. 

Grib chancen for at tage det næste skridt i din personlige udvikling.