Region: Region Sjælland
Speciale: Geriatri / intern medicine
Ref. nr. : 2897
Kontraktlængde: Hurtigst muligt og min. 6-12 mdr. frem 

Om stillingen: Der er tale om en stilling i dagstid, som udgangspunkt på 30-37 timer pr. uge, eller efter aftale. Du vil indgå i et velfungerende team som i fællesskab sikrer afsnittets samlede drift. Du er med til at sikre behandlingskvaliteten og deltager i udviklingen af lokale lægefaglige instrukser og retningslinjer. Opgaverne favner bredt: Almindelig klinisk drift, falds-, svimmelheds- og demens udredning i samarbejde med Videnscenter for Demens i Roskilde, apopleksi-patienter i fase 2, polyfarmaci og ortogeriatri. Afdelingen har regionsfunktion i udredning af svimmelhed, fald og instabilitet og råder over avanceret udstyr til såvel udredning af autonom dysfunktion som vestibulær dysfunktion.

Om afdelingen: Medicinsk Afdeling favner i alt knap 150 sengepladser med fem medicinske grenspecialer: lungemedicin, gastroenterologi, kardiologi og geriatri. De har desuden en omfattende ambulant aktivitet. Geriatrien fylder meget da befolkningssammensætningen i optageområdet i særlig grad kalder på dette speciales kompetencer. Aktuelt er der tilknyttet afdelingen tre overlæger, fem afdelingslæger og flere læger under hoveduddannelse i specialet samt intro- og KUB-læger. Du vil blive en del af en medicinsk afdeling præget af stort fagligt engagement med et veletableret kollegialt samarbejde både internt i afdelingen og på tværs i sygehuset.

Om dig: Du er speciallæge i geriatri/intern medicin. Som person evner du helhedssyn, har gode kommunikative evner og et ressourcebevidst og resultatorienteret både i forhold til patientforløb og sygehuset. Vi prioriterer samarbejdsevne, vilje til tværfagligt samarbejde og evnen til at arbejde visionært og målrettet højt.

 

Som vikar i Transmedica er du altid sikker på:
- Attraktiv løn
- Løn under sygdom
- Fuldt møbleret bolig
- Fuld forsikring
- Unikt bonusprogram
- Fast kontaktperson

 

For yderligere information kontakt:

 Nicki Madsen +45 41851801 eller nma@transmedica.dk

 Florin Bele +46 723153131 eller fbe@transmedica.dk

 

 

 

 

Land: 
Speciale: