Specialist

Største efterspørgsel efter psykiatere og radiologer i over 10 år

Største efterspørgsel efter psykiatere og radiologer i over 10 år

På det seneste er efterspørgslen efter læger til vikariater i psykiatri og radiologi steget kraftigt. Der bliver faktisk opslået flere stillinger nu end i de sidste 10 år. Stigningen skyldes, at et større antal ældre læger går på pension netop nu.

Vi mærker især et behov fra Norge, hvor Transmedica er det største rekrutteringsbureau for vikarlæger, men der er også job i Danmark og Sverige.

Lønnen stiger også

Det er klart, at der er basis for at opnå en rigtig flot løn på et marked, hvor der i den grad mangler psykiatere og radiologer. Vores vikarer svarer, at lønniveauet generelt er den største motivation for at tage et lægevikariat, men lægger også stor vægt på de faglige udviklingsmuligheder og på oplevelsen ved, at slå sig ned i et andet land for en tid.

Transmedica hjælper vores læger med at opnå den bedst mulige løn, ved at matche dem med det helt rigtige vikariat. Er man psykiater eller radiolog kan vi garantere et vikariat.

Bedre mulighed for at fokusere på patienten

Lægevikarer bruger mindre tid på administration. Dokumentationen skal være i top, men man er ikke underlagt lige så rigide opsynskrav med hensyn til diverse IT-systemer, som man er hjemme i sin faste stilling.

Specielt vores psykiatrivikarer oplever, at der dermed bliver bedre tid til at håndtere sine kerneopgaver. Psykiatrien i Norge er i øvrigt godt stillet gennem en solid statsfinansiering, hvorfor nogle psykiatere mener, at de har bedre mulighed for at yde en bedre behandling her. Bedre patientfokus påvirker også arbejdsglæden positivt.

Bredt udvalg af vikariater i radiologi og psykiatri

Er man klar på nye udfordringer, er timingen for at vikariere god nu. Transmedica har stillinger inden for alle områder af både kortere og længere varighed, i hele Skandinavien. 

Se vores aktuelle lægevikariater for psykiatere og radiologer her. Tilmeld dig for at modtage uforpligtende, personlige vikartilbud på email:

“Jeg har været godt tilfreds med ansættelsesprocessen, hvor der er blevet lyttet til mine ønsker i forhold til interesseområde, arbejdstid m.m. Transmedicas størrelse har gjort det muligt at præsentere flere jobtilbud. Under ansættelsen har det fungeret godt med lønudbetalingen og i fald jeg har haft spørgsmål har jeg fået hurtige og brugbare svar fra Transmedicas side.”

– Jens Martin Hansen, speciallæge i psykiatri

Familie, bolig, nødvendige papirer med mere

Transmedica hjælper vores vikarlæger godt afsted. Vi lytter på behov med hensyn til vikarbolig, hvis for eksempel familien rejser med under vikariatet, og finder en løsning til den enkelte vikar. Nødvendige autorisationer, forsikringer, booking af rejse og meget andet arrangerer vi også.

Kvalitet er vores kerneværdi og lægernes udtalelser taler for sig selv. Vores 30 imødekommende medarbejdere står til lægernes rådighed.

“Man får bra information om uppdraget och oftast rätt passande uppgifter. Transmedica organiserar resor och bolaget för mig – jag är nöjd med det. Jag känner mig också tryggt under uppdraget pga får sjukförsäkring och även läkare ansvarsförsäkring också.”

– Erika Turi, speciallæge i radiologi

Lægevikar uden bøvl

Det er enkelt at komme i gang. Benyt registreringsformularen på vores hjemmeside, hvor du kan uploade dit CV direkte, eller kontakt Henrik Thornström, chefen for vores headhunter team.